iş ayakkabısı kışlık No Further a Mystery

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan one.8 mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. 100 dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

İş Ayakkabısı S1 Normalı: Bu sertifika SB sertifikasına artworkı olarak kuru ortamlarda kullanıma uygun olduğu, kapalı arka kısım (topuk), anti statik, enerji emici topuk, hidrokarbonlara dayanım kullanıma uygun olduğunu belirtir.

SP (Basic safety In addition): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Avustralya ve Yeni Zelanda: Bu ülkeler AS/NZS 2210.3 conventionalını kullanır, bu da ayakkabıların belirli bir darbe direncine, sıkıştırma direncine ve su geçirmezliğe sahip olmasını şart koşar.

Çalışma koşullarınız, seçeceğiniz iş ayakkabısı için sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Ortamda sıvı beraberinde kayma riski, elektrik akımı veya kimyasal faktörlerin var olup olmadığı ayrıntıları iş ayakkabısı seçiminde kriter belirlemede sorgulayabileceğiniz diğer detaylardan olacaktır. Elektrik akımının yoğun olduğu çalışma ortamlarında elektrik çarpma riski yaşanacağından ötürü elektrik direncine en iyi yanıt veren, kompozit burunlu iş ayakkabısı tercih etmelisiniz.

Hafiflik için özel malzeme kullanılmaktadır. Güvenliği tehlikeye atmamak advertisementına korumayı sağlayacak malzemeler ve yanmayı önleyecek teknolojiler kullanılmıştır. Ekstra koruma için kullanılan sistemler ayakkabının biraz daha ağır olmasına neden olur.

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Diğer bir mekap iş ayakkabısı modeli ise suya dayanıklı olanlarıdır. Bu ayakkabılar, dış etkenlere karşı koruma sağlayarak, su geçirmez özellikleri sayesinde çeşitli hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilir.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

İş güvenlik ayakkabı alternatifleri ayaklarınızı koruyacak niteliklere sahiptir. İç astarından burun ve taban kaplamasına kadar özel malzemelerle kaplanır. Anatomik yapıya sahip olduğu için ayaklarınızın rahat etmesini sağlayabilirsiniz. İş sağlığı güvenliği ayakkabısı burun ayakkabı iş ilanları sahibinden ve taban koruyucuları ile ayaklarınızı sıkışmaktan, sivri malzemelerden, darbelerden ve elektrikten korur.

Bağcıkları doğru şekilde bağlayarak spor çelik burunlu iş ayakkabısı modellerinin üst kısmının su sızıntısını engellemesini sağlayabilirsiniz. Bağcık uzunlukları ve bağcık kalınlıkları iş ayakkabısı adana farklılık gösteren çelik burunlu iş ayakkabısı alternatifleri, beklentileriniz için uygun iş ayakkabısı base ürünleri seçmenizi kolaylaştırır.

Report this wiki page